We're back!!


Haha, gjett hvem som er tilbake a? Kan nok ikke si vi er tilbake for fullt, men vi er i hvert fall her. Vi kommer ikke til å blogge like mye som før. Vi gjør det bare når vi føler for det, når vi har noe å fortelle om eller no. Blir litt dumt å blogge bare for å blogge uten mening liksom.
Men vi skal gjøre så godt vi kan :D

Har ikke skjedd så mye siden sist, annet enn at vi har fått vite hva vi kommer opp i på eksamen også var vi en liten tur i Oslo i går. Også har det jo vært 17. mai og Benedikte sin bursdag + at det ser ut som at sommeren endelig er på vei! Bedre kan det ikke bli :D
Kom foresten opp i engelsk på eksamen. Og grunnen til at vi var i Oslo var at Marthe hadde fått et oppdrag av Pholk. Det var noen makeup-artist-elever (?) som skulle ha eksamen eller no, så de trengte modeller.


Må si mobilkamera er veldig gode saker! Dette var i hvertfall resultatet! Kan sikkert legge ut bedre bildene når hun får de i posten eller på mail.Bilder fra Olso-turen:


Og, jadda, det som stikke ut av genseren til Ingvild er en beltespenne. vakkert
Før-fest for Eorovision på Aker Brygge

Bare å si i fra hva dere vil vi skal skrive om, eller gi forsalg og tips!

-I&M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

16, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits