Setra


I stad gledet jeg meg til jeg kunne dra på Team og ta hele tre morsomme timer. Men så kom mamma hjem og informerte meg om at jeg skulle jobbe. Det var nedtur. Siden litt av Team-trening da måtte erstattes med jobb, tenkte jeg at jeg skulle jogge til og fra jobb for å ikke bli helt slapp. Det skulle jeg ikke gjort. Nå sitter jeg å  har hosteanfall konstant. Men jeg tror på kjerringrådet om at te med honning hjelper så det er det jeg drikker nå.
Nå skal jeg stelle meg og legge meg for så å lese i den super spennende boka som jeg er helt oppslukt av. New Moon. Haha, jeg og Marthe er bokormer for tiden.  Jeg må bli frisk til i morgen for da skal jeg på fjellet og der er det visst veldig kaldt. Skal på setra.
Nå lurer du sikkert på hva setra er?
Det er liksom hytta vår. Men det er ikke en hytte. Det er en seter som ligger innpå fjellet. Uten strøm, vann og do. Eller det er do. Men den er ute. Setra er ca 300 år gammel og man må gå på ski for å komme til den.
Hvorfor ikke vanlig hytte med vann, strøm og do? Jo, fordi mamma og pappa sikkert vil ha ordentlige ferier, fri fra pc, tv og alt det der.... Det er jo veldig koselig det, men kan bli litt kjedelig i lengden...  Da er det i hvert fall Marthe som har ansvaret for bloggen denne helgen.

Utsikt fra setra


Mine søte søsken <3

Yey, Norge tok sølv på staffetten =D  Er det bare meg, eller er Northug syk på innspurtene?

-Ingvild <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits