Girlsevening


Her kommer bilder fra gårsdagens bursdagsfeiring. Marthe hadde vel egentlig tenkt å feire bursdag sånn ordentlig med alle jentene, men siden hun har bursdag i vinterferien er det veldig mange som er borte. Bl.a. meg og Benedikte. Og etter vinterferien er det veldig mye med BRUS. Så derfor ble det bare en liten feiring med de aller nermeste.

Outfit:
    
Hva syntes du?

Big Horn:Marte er så flink til å lage kort!

Det var første gang jeg var på Big Horn og faktisk første gang i hele mitt liv jeg spiste ordentlig biff! Jeg har jeg spist spearibs og sånt på sommeren, men aldri sånn her. Det var utrolig godt. Spesielt med de franske potet-greiene jeg bestilte til.


Jeg har en tedens til å bli litt fort overtrøtt og når jeg blir overtrøtt så blir jeg forferdelig pratsom. Og energisk.

Av meg og Benedikte fikk Marthe en paraply (køddegave, den er intærn) en scrapbook der hun kan lime bilder fra shooter, en scrapbook som jeg og Benedikte lagde til ho med minner og andre ting også fikk hun en kjole. Som var litt vel kort fant vi ut da vi så den på henne. Men man er jo bare ung en gang, så det burde gå fint.

Takk for en superkoseligkveld Marthe, Marte og Benedikte <3

Pleier du å feire bursdag? Hvordan?

-I<3

Én kommentar

<3 heidrun

24.feb.2010 kl.13:48

fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits