Hvilken bikini burde du ha?

Jadda, det er kanskje litt tidlig å snakke om sånt nå, men jeg gleder meg så utrolig til sommeren og da passer det fint med litt sommer-skriving. Og dessuten må man jo begynne tidlig å tenke på det, hvis man vil ha drømme-kroppen.
For litt siden satt jeg og Marthe å snakket om hvordan bikinier vi skulle få oss til sommeren, men jeg lurte veldig eller litt på hvilken form jeg burde ha.
Er det fler som lurer på det, så les resten av dette innlegget!

Hvilken kroppsform har du?
FINN DIN FASONG: Timeglass, eple, pære eller høy og tynn. (Illustrasjon: Stian Bråthen)
Timeglass             Eple                         Pære                           Høy og tynn/ lite former

Timeglassfigur
Har du timeglassfigur burde du gå for halterneck-topp. Det gjør at man legger mer merke til toppen. Det kan også være lurt å velge en bikini i to forskjellige farger, eller lys overdel og mørk underdel. Underdelen burde ikke være en liten tanga, heller en litt større. kanskje med et belte i livet. Det at ikke trusa er så liten gjør at du får lengere ben.

Eks på bikini som passer til deg:Eple
Epleformer har ofte lite kurver. De har ofte vekten fordelt over hele kroppen. Da er det bare å framheve det du vil fremheve. Vil du fremheve puppene velger du en topp med masse mønster eller rysjer eller andre ting som er enkelt å legge merke til. Har du små pupper kan det være lurt å ha en topp med innlegg innlegg, eller en som heiser bra. Vil du fremheve rumpa tar du en truse som eventulelt har knyting i siden, rysjer eller streke farger.

Eks på bikini som passer til deg:Pæreformet
Har du pæreform er du ofte bredere over rumpa og smalere ved puppene. Da burde du ikke ta en bikinitruse som har shorts-form. Det fremhever rumpa veldig. I stedet burde du velge en vanlig truse-formet underdel. En balconettetopp passer veldig bra til denne formen.

Eks på bikini som passer til deg:Høy og tynn / lite former
Du passer egentlig til de fleste former. Vil du fremheve noe bruker du bare rysjer, streke farger og spesielle former de stedene. Noe som kan passe bra er en bandeau-topp. Har du små pupper kan det være lurt å ha innlegg i toppen.

Eks på bikini som passer til deg:Alt dette fant jeg på MinMote tror jeg? Så dette er ikke ting jeg vet eller noe... For jeg er på ingen måte god innenfor kropp og mote og alt det der! Men det hjalp i hvertfall meg å finne ut hvilken bikini jeg vil kjøpe meg.

Var dette til noe hjelp for deg?

Og nå som vi er inne på bikini og kropp og sånt, kan jeg jo kanskje lage et innlegg om hvordan man skal trene for å få bikinikroppen. Skal jeg det?


Dette er treningsmotivasjonen min. Herreguuud jeg kunne drept for en sånn kropp. Hahah
Hun er i hvert fall forbildet mitt. Og Marthe sitt.

Har du noe forbilde? Hvem?

-Ingvild<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits