Kjerring råd.

Kaffgrut, sitron, og alle andre kjerring råd, jeg fant faktisk en egen side full av kjerring råd mot det meste.
Her er et par av dem. Om de funker vet jeg ikke, men er vel verdt et førsøk. Jeg sier: Prøv dette hjemme!!!


Kviser....
Kviser er svært irriterende. Et godt kjerringråd mot kviser er følgende. Rør ut fersk gjær med litt vann til det blir som en grøt. Smør den på kvisene og la den tørke før du vasker huden ren (ca. 15-20 minutter). Dette gjør at kviser lettere forsvinner. Det kan også være gunstig å røre gjæren ut i sur melk istedenfor å bruke vann. Hvis huden er ømfintlig, bør du prøve ut kjerringrådet med forsiktighet.

P.s Ikke drikk melk eller spis ost om du sliter med masse kviser! Men andre melkeprodukter skal gå greit.

Uren hud...

Et råd for å bli kvitt uren hud er å lage seg ansiktsvask som rensemiddel. Dette er en blanding med 1/3 sitronsaft og 2/3 med vann. Vask ansiktet med blandingen morgen og kveld. Det skal sies at sitronsaft har den egenskapen at den bleker huden i tillegg til at den blir kvitt problemet med uren hud.Fet hud...

Lag deg følgende ansiktsmaske mot fet hud. Ta hviten av ett egg og rør/pisk den til den blir hvit og fast. Ta 5-10 dråper med sitron, enten rett fra en skåret sitron, eller fra slike gule flasker som man får kjøpt i en hver dagligvareforretning. La ansiktsmasken ligge på i cirka et kvarter og man blir kvitt fet hud i ansiktet, sier innsenderen.


Glansfullt hår :)

Etter du har hatt balsam i håret, skyller du den ut med varmt vann først. Så minsker du gradvis temperaturen på vannet, helt til det står på det kaldeste. Det kalde vannet lar du renne gjennom håret i 1 minutt. Det som skjer da, sier innsenderen er at porene/skjellene i hårstråene lukker seg, og du får mer glans i håret. Hvis du skal bevare det glansfulle håret må dette gjøres hver gang du er i dusjen, sier innsenderen.

(Dette har jeg prøvd et par ganger, og det funker veldig bra!)Og siden av en eller annen merkelig grunn funker det ikke å ta bilder med webcammen min, så dere for nøye dere med gamle ! Bildet er fra Nice i Frankriket, jeg savner det!!!!!


-Marthe<3

Én kommentar

ANDREA

14.feb.2010 kl.21:13

brae tips :-)

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits