I'm back..

.. from Vikersund
Vet jeg er god i engelsk! -.-

Jeg har jo ikke blogget noe denne helgen og grunnen til det har vært at jeg har vært i Vikersund! Joda, det er kanskje et litt trøtt og kjedelig sted å bo, men det er veldig koselig å besøke det. Onkelen våres bor der ( eller han bor nå i sfj, men han har ikke solgt huset sitt ennå for han jobber fortsatt der ) Han bor rett ved slalåm-bakken så vi (vi=familien min) har stått masse på snowbard, og jeg har kjørt skogsløype eller hva det heter?, noe jeg brukte sikkert minst en halv time på å klare og da jeg var ferdig var jeg dausliten etter å tryna og måttet reise meg minst 100000 ganger! -.-
Jeg klarte å misste mobilen min i skogsløypa så da måtte vi ta den helt på nytt, noe som innebar at vi ikke hadde sjans til å rekke heisen, så vi måtte gå opp bakken igjen (huset ligger litt oppi bakken).
(legger dere merke til lys-forskjellen på bildene? SÅ lang tid brukte vi!)

Vi bada ute. Først i snøen så i boblebadet. (Ikke tenk på hvordan jeg bade i snøen. Noen ganger føler jeg meg som en unge som har litt for mye energi. Noen ganger/ ofte ser jeg ut som det å. Som f.eks her.
  
Hahah, her syntes jeg at jeg så yngre ut en broren min som er åtte. Ille!

 
Lurer på hvorfor jeg holdt meg forran annsiktet? Kan ikke ha vært fordi jeg var usminka og knall rød...


Sjokolademuffins <3


Sjekk hvem som selvfølelig ligger bak å sover da. Måtte jo bare være meg.
Vi la oss halv ti! Det er helg og vi la oss tidligere enn i skoledagene! Ikke værst.

Nå har jeg, som dere sikkert har skjønt, kommet hjem. Og det med bare tre blåmerker! Det er jeg faktisk stolt over! Alle de gangene jeg tryna i den forferdelige skogsløypa og nesten ikke et blåmerke! Den var ikke så forferdelig da. Den var jo egentlig kjempe gøy. Bare litt vanskelig for meg som bare hadde sått en gang før.


Er jeg den eneste som har hatt en super-fin helg?
Hva har du gjort i helgen?

-Ingvild<3

2 kommentarer

♥ MELD DEG PÅ TOPPLISTEN

14.feb.2010 kl.18:22

Herliiig :-)

EN 1 ÅRING DØDE AV MISHANDLING... HVA SYNS DU OM FORELDRE SOM SKADER OG MISHANDLER UNGENE SINE???????

<3 Marita

14.feb.2010 kl.20:33

sv : tusen takk:d

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits