Ser dere forskjell?

Jeg satt her å tenkte på hva jeg skulle *glede* dere lesere med idag, også kom jeg faktisk plutselig over noen bilder fra Maddame Tussauds, rett på meg om jeg skrev det feil da!

Jo men uansett jeg fant disse bildene her, og man ser jo søren meg ikke forskjell, eller er det bare jeg som er tilbakestående og ikke ser det( noe som sikkert kan stemme ) MEN ser dere forskjell?


Hver 100000 % ærlig nå, også ser du på bilden under, så tipper du hva som er fake og hva som er ekte. Når du har gjort det scroller du lenger ned på siden og sjekker om du hadde riktig. Også kommenter HELT ÆRLIG om hvordan det gikk. Så kansje det ikke bare er meg som syntes det er helt utrolig bra laget!


Vi setter i gang

Bilde 1a                                                                                                  Bilde 1b
Bilde 2a                                                                        Bilde 2b
Bilde 3a                                                                                           Bilde 3 bTenk det godt om, hvilket er fake og hvilket er ekte?

Ble du veldig revet med på dette her så scroller du nedover så skal jeg gi deg svaret:)


Fasit:  bilde 1 er 1b er det ekte. 
            bilde 2  er 2b det ekte.
            bilde 3 er 3 a det ekte.Så, hvordan gikk det? klarte du det?-Marthe <3

2 kommentarer

SANDRA

10.feb.2010 kl.19:55

jeg greide britney spears , siden jeg har vært på Maddame Tussauds :)

- SILJE

10.feb.2010 kl.20:11

Jeg har vært på Maddame Tussauds så jeg vet hvilke som er ekte og ikke:) men tror ikke jeg hadde visst hvilke som var ekte og ikke hvis jeg ikke hadde vært der før!

- szsz.blogg.no

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits