Jan Thomas has entered the building


Joda, Jan Thomas var faktisk på skolen vår i dag! Ingen som visste om det, før rett før. Tror det skulle være litt hemmelig pga presse og litt sånt. Grunnen til at han var der er at det er UKE 6 eller uke sex om dere vil kalle det. For i uke seks har alle niendeklassene på skolen et spesielt opplegg. Da handler alt om ungdom, sex, mobbing osv.... Slækk uke!

 Kjekkas? Ehe..  Kan ikke akkurat si at jeg er en av de skrikende fansa som gjorde alt for å få en autograf og et bilde. Men jeg så han i hvert fall da, og det var jo litt kult. Så noe possitivt har skjedd denne dagen.
Utenom det tror jeg egentlig ikke det har skjedd noe morsomt:

Både Marthe og Bendikte ble syke etter 2. time og dro hjem. Er så mye morsommere på skolen når de er der så de får søren meg se å bli friske med en gang.
Så var det tennisen....Tennis er jo super gøy, men så var det det å komme seg opp da. Den eneste muligheten var å gå. Så jeg tenkte: kanskje jeg kan droppe den bare akkurat i da. Så jeg dro til Andreas. Men tror du ikke noen bare MÅTTE sladre til mamma? Jeg måtte da jogge/spurte fra Storebergen skole og helt opp til bugården på under en halv time! Det er ca fem km opp dit, og på veien måtte jeg hjem å skifte + at det er elleve minusgrader noe som gjør at hele halsen min tetter seg og snørra renner.... Kan ikke tenke meg noe verre enn å løpe i sånn kulde.
Så kom jeg meg opp til tennisen da og der var det jo gøy som alltid, men jeg måtte jo komme meg hjem. Og da måtte jeg jogge hjem igjen. Fikk tilbudet av noen om å sitte på om en time, men jeg takket nei for jeg hadde lovet å komme hjem til middag som var kvart på fem. Så kom jeg helt utslitt hjem etter å ha spurta så mye jeg orket for å rekke det. Tror du ikke de hadde spist opp middagen, som jeg hadde slitt så for å rekke?! Trodde jeg skulle dæææve av sinne akkurat da. Så nå er jo stemningen Tipp topp her i heimen... Satser på at alt blir bedre i morgen og at alle er friske og raske og ikke sinte. Inkludert meg.
 Fra  Til

Så jeg sier natta til bloggen så håper jeg at jeg kommer med et glad og livlig innlegg i morgen =D
Nå er det snart Cougar Town!

Noen som ser på det?
Noen som har kjipe dager innimellom?

-I<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits