Kryss fingrene for at Marthe ikke har blitt syk!


Sånn da var jeg hjemme fra det jeg tror jeg kan kalle den slækkeste treningen jeg har hatt... Var på MRR i fem minutter før både jeg og Marthe følte vi måtte spy. Spesielt Marthe. Så vi krysser fingrene for at hun ikke får noe spysjuke. Hun skal nemlig være barnevakt for meg denne helgen og vi skal så sykt mange morsomme ting. Så da gjelder det å holde seg frisk som en fiks. Et tips er å spise masse c-vitaminer og ta tran. Ta gjerne to skjeer med tran for det er bra for huden. (Dagens lille tips? hehe)
I helgen skal det i hvertfall bli tatt masse bilder og sikkert noen videoer, så da blir nok bloggen forhåpentligvis litt bedre.

I går skulle jeg foresten søke på videregående, men selvfølgelig klikka nettet på skolen. Så da må jeg gjøre det nå. For de av dere som lurer på hvilken linje jeg skal søke på så er førstevalget på :


andrevalget på studiespesialiserende og tredjevalget på toppidrett eller medie og kommunikasjon...


Lurer dere på hva som gjør at bloggen er så lite oppdatert i det siste er dette grunnene:

Skole


Lekser

 
Venner                                                                                  Og kjæreste


tennis


Team

Det ser kanskje ikke så mye ut, men alt dette utenom tennisen er ting som skjer hver dag. Eller burde skje hver dag, så det tar veldig mye tid. Dette er jo forsåvidt det jeg lever av, så aldri livet om jeg kunne droppa noe! Menmen, i helgen blir det i hvert fall tid til litt blogging.

-Ingvild<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits