Gamle minner


Fant ut at timen på Team ikke begynte før halv sju, så da var det jo nok av tid til å blogge på nå etter tennisen. Skal ta MRR og Bodybalance med Marthe, bare å bli med!

I går fant jeg et album som mamma har laget med bilder av meg gjennom tidene. Det var skikkelig koselig å se på alle bildene for da kom jeg på alle de merkelige og morsomme tingene jeg har gjort i løpet av de siste åtte årene. 
 Moped-kjøring i bunad! (2002)

 Pool-party med klassen! ''digert'' basseng (2004) Ser dere meg og Marthe?

 Bursdagsselskap 2002. Kan du se meg og Marthe?

 Jeg savner å kunne gå i sånn kjeledress! Tenk så enkelt å ta på seg hvis man f.eks bare skal gå til butikken eller no. Og i tillegg holder man seg god og varm. Man kunne til og med få vanntette dresser! Det var tider det. hahah. Men ikke misforstå: jeg ville nok ALDRI tatt på meg en sånn dress igjen!

 Har ikke telling på hvor mange ganger jeg og Marthe har opptrådt på klasseavslutninger og andre ting.

 Sommeren 2003 var jeg på toppen av Galdhøpiggen!

 Sommeren 2005 klarte jeg, Heidi og mamma å gå oss vill på Hardangervidda. Vi hadde gått i åtte timer eller no, uten å finne hytta. Til slutt begynte vi å gå mot motorveien og innstilte oss på å måtte sove ute og vente på at et helikopter skulle finne oss. Heldigvis snudde vi oss og så en rød hytte langt, langt unna. Da slapp vi i hvertfall å sove ute, selvom det hadde vært litt kult å bli funnet i helikopter! haha I tillegg til alt dette hadde jeg og Heidi vrikka bekke anklene. Og tog-turen hjem var helt forferdelig.... Men det var jo en veldig fin og koselig tur da.

 
Jeg var i London i 2006 og i 2007

 
Opp her har jeg klatra *stolt*  hahah, neida... ser verre ut en det det er =P 

 1. skoledag i 8.klasse

 Også har jeg hatt brunt hår. Alle blonde der ute: Tenk dere veldig godt om før dere gjør det! Jeg begynte å farge håret mitt tilbake for ett år siden og håret mitt ser fortsatt forferdelig ut etter all farginga. Det er veldig slitt og halve håret mitt er oransje. (hvordan skriver man oransje?)

Forandret syn på meg nå eller? Uffameg , dette var nesten litt flaut.

-Ingvild<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits