Dere for det som dere vil!


Nå sitter jeg faktisk å ser på melodi grand prix, jeg og ingvild er nemlig store skap fan, og vi har vært på hver eneste finale 4 år på rad elns! Det er faktisk utrolig morsomt og stemningen er til å ta og føle på, et godt eksempel er da vi stod og danset ved setene og plutselig begynte han foran oss og danse med Ingvild, og da mener jeg ikke bare litt body moves, jeg mener DANSING! Det viste seg at denne livlige mannen var homofil, noe jeg syntes er veldig kult! Han suprte til og med om pappa var singel, noe pappa ja kan si det mildt, reagerte litt sterkt på! Så for å ikke skape misforståelser, PAPPAEN MIN ER IKKE HOMOFIL!  men nok om grand prix.

Det som var meningen med dette innlegget var vel egentlig at jeg skulle legge ut noen bilder av det jeg har shoppet de siste dagene, jeg var nemlig i Oslo på Torsdag, også var jeg en liten tur i byen istad.
Jeg har nemlig fått noen forspøsler om å legge ut litt flere bilder, og siden jeg gjør nesten alt for tilfredsstille dere lesere eller noe i den duren, så tenkte jeg at jeg kunne knipse noen bilder av det jeg har handelet inn for og fylle opp skapet mitt mer, som sikkert snart ser ut som et fjellras igjen snart.. men men her er hvertfall bildene, er du ikke inntersert så er det bare å lukke den lille huden du har over øynene dine, (også kalt øyelokk)

 
Genser fra Hm, skinn tights fra bik bok


Skjørt fra Hm


Skjerf fra Zara


Samme som på bilde under;)

 
Skjørt og jakke fra hm, topp fra ZaraOg jadda, jeg vet jeg har kjøpt en del *sommer klær eller hvertfall i sommer inspirerte farger, men det er vell fordi jeg lever i et lite håp om at jeg bare kan knipe igjen øynene telle til tre også er det sommer ute!( Dumme meg )
Men da jeg åpnet øynene og så ned på de bleke beina mine, skjønte jeg at jeg måtte hutre meg gjennom et par kalde måneder til, før jeg kan kjenne solen varme på kroppen.
Men da er jeg hvertfall forberedet med tanke på klærne!

Gleder du deg til sommeren, og hva syntes du om det jeg kjøpte, hva likte du best?


-Marthe <3

5 kommentarer

Kamilla

16.jan.2010 kl.22:08

Kjempe fine ting! likte best det rosa sjørtet frå hog m ;-D

martheogingvild

16.jan.2010 kl.22:08

Kamilla:

Tusen takk :D

Trine- Videobloggen!

16.jan.2010 kl.22:33

Kjempe fine ting,ja!:)

SV: Jeg likte den ikke så god jeg:p

ANETTE - kommenterer tilbake

17.jan.2010 kl.00:14

Kjempefine ting!

Jeg gleder meg utrolig til sommeren!

KRISTIANE

17.jan.2010 kl.12:11

SV: Tusen takk!

Fine bilder. Gleder meg sykt til sommeren :)

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits