Tomme Tønner

For en halvtime kom jeg hjem etter å ha vært på Kino med min kjære venninne, Benedikte. Vi så selvfølgelig Tomme Tønner og den var kjempe bra! Eller ikke alltid da. Noen ganger var den litt kjedelig mens andre ganger fikk vi nesten latterkrampe. I sommer var jeg i Oslo med Heidi og en som heter Joakim og da så vi at noen holdt på å spille inn en film. Fant ut at den innspillingen var til denne filmen. Haha, morsomt. Men i så fall vil jeg gi denne filmen terningskast 4/5. Det er i hvert fall en film dere burde få  med dere!
Og for de av dere som lurer på hvorfor Marthe ikke var med så kan jeg fortelle at hun er i Oslo. Hun kan sikkert lage et eget innlegg om det senere.Også er det kjempe gøy å se at så mange kommer med spørsmål i innlegget under. Bare å fortsette å sende inn spørsmål! De vil bli svart på på videoblogg i morgen. Og siden vi ikke har så mye å sjule og ikke har så mye å holde hemmelig, så vil vel de fleste bli besvart.

Og ja, Marthe måtte velge det VELDIG fine bilde av meg på innlegget under! haha, uffameg

-Ingvild <3

Én kommentar

Takk for det =) søt du er

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits