Tennisturnering!


Vet dere hva jeg og Marthe skal til helgen eller?
Vi skal på tennisturnering! Haha, vi gleder oss kjempe masse, men tror nesten jeg gruer meg mer. Klarer jo ikke å serve en gang. Også er jeg veldig dårlig på backhand. For de av dere som ikke vet hva det er er det et grep der man holder to hender på rackerten. Vi har spilt i et halv år ca, så det blir jo spennede å se hvordan det går... ehe... Kan foresten ikke reglene helt heller. Eller hvordan vi skal bevege oss etter hvem som server osv. Så det må vel pugges før helgens turnering. Noen som vil gi et lite lynkurs? hehe.

Ellers i dag har vi jo bare vært på skolen, og etter min mening har det vært en slækk skoledag. Men det er det vel bare nerden Ingvild som syntes... ?

Men i så fall, Marthe holder på å redigere filmen nå, så da kommer den ut i løpet av helgen. Kom ikke i går siden sendinga klikka litt. I følge Marthe så sovna jeg og logga av? Men samma det, det viktigste er at den kommer nå i kveld!

Nam, Grandiosa <3  æsj, aldri igjen! haha

Men nå må jeg stikke for mitt bomba rom skal ryddes, klær skal brettes og jeg og Marthe skal på Team.

Vil du bli med på Team? Gratis de tre første gangene!

-Ingvild <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits