Julen 09


Dette har skjedd julen 2009

Mandag 20.12.09 var jeg, Marthe, Benedikte, Tommy og Andreas på banen for å se på guttene spille kamp mot Sandar. Kanskje ikke en veldig god opplevelse i og med at de tapte og at det var iskaldt å stå å se på. Så det endte med at vi stod i garderoben sammen med innbytterne å så på.


Tirsdag 21.12.09 hadde jeg, Marthe og Benedikte et lite juleselskap sammen for å åpne gavene vi hadde til hverandre. Det er jo mye gøyere å åpne dem sammen så man kan se reaksjonen! Vi var foresten først på peppes. Det var en skikkelig koselig kveld, og jeg tror alle ble veldig fornøyde med gavene. Spesielt Benedikte som fikk super sexy undertøy. hahah


Torsdag 24.12.09 altså julaften var det som vanlig feiring med familie. Dette var min første jul uten nisse! buhu... 
 

Fredag 25.12.09 var det 1.juledag og Marthe feiret jul med faren sin. Jeg var i selskap hos mine besteforeldre og etter det var jeg med noen venner. Kjipt at Marthe og Benedikte ikke kunne være med. Det var foresten den dagen jeg kom hjem og så slik ut:

 
Lørdag 26.12.09 var dagen jeg og Marthe prøvde å stå på snowboard. Det gikk jo ikke dirkete bra, men det var utrolig gøy da!

Søndag 27.12.09 sov Benedikte hos meg og vi hadde vårt første snøbad det året!


Det var ikke kaldt eller no?!

Mandag 28.12.09 daffa jeg nesten hele dagen før jeg var på skøytebanen med familien og Marthe kom til meg. Martin og Benendikte kom også en liten tur innom. Taperne i karaoke måtte snøbade, så det ble årets andre bad.


Tirsdag 29.12.09 var først i byen med Marthe. Vi fikk selvfølgelig kjøpt oss litt av hvert. Det er jo så mye salg og det liker vi veldig godt. Kanskje litt for godt? Dro deretter nesten rett til tanta mi for å spise pinnekjøtt. Ikke sant pinnekjøtt er bedre enn ribbe?! 

Pinnekjøtt <3

Onsdag 30.12.09 møtte jeg Marte i bugården for å stå på skøyter. Vi orket 20 minutter flr vi holdt på å fryse i hjel og stakk inn i svømmehallen for å varme oss. Deretter dro vi hjem til meg og spise 10000 kg godteri. haha, kanskje litt mindre.


Torsdag 31.12.09 var det nyttårsaften som jeg tilbringte hos Lotte sammen med 11 andre jenter. Tidligere på dagen var jeg på team med Marthe og Pål.


Fredag 01.01.10 var da jeg brukte hele dagen på å rydde klesskapet mitt, men så var det lett å se at det var på tide da jeg var ferdig. Og det ble jo bra til slutt, eller hva?
Før

Etter

Spiste også lutefisk. Er jeg den eneste som syntes det er ekkelt men samtidig godt?

Lørdag 02.01.10 var jeg først på Team med Marthe og Pål og deretter kom hele mamma sin familie for å spise pinnekjøtt.  De har fått noe så genialt som tv-skjermer på hver tredemølle på team nå. Da er det jo så mye enklere å løpe lenge. 
Ved åttetiden fikk jeg fem gode venner på besøk. 4 ble, mens 1 måtte dra. Den var ganske kjip. Men det var i hvertfall en koselig kveld og en ganske lang natt. Jeg og Marthe fikk plutselig veldig lyst til å bade i snøen. Så vi gjorde det. Det var noe av det kaldeste jeg har opplevd! Jeg fikk sjokk. Det må ha vært minst -20C ute!

Søndag 03.01.10. Siste fridag før skolen begynner igjen! Kjipt, men samtidig helt ok. Jeg begynner å bli veldig lei av all julematen og kakene og alt  det andre man kan stappe i seg.
I dag har jeg faktisk stått på ski! Langrenn. Var ikke så veldig positiv til det i starten, men da jeg fikk starta var det egentlig helt greit. Bare at det var en stund det gikk utrolig sakte så jeg ble iskald. Men kom meg hjem og fikk varmen.
Og til Benedikte: Jeg har hatt storrengjøring i annekset, så nå kan du sove godt! hehe. Benedikte er allergisk mot støv og siden det var en stund siden jeg hadde gjort ordentlig rent i annekset har hun blitt ganske tett av å sove der. Uff, stakars. Men nå er det fiksa. hehe

 


Som dere sikkert har skjønt hvis dere har lest hele dette langeinnlegget har jeg hatt nok å gjøre i ferien. Dette har kanskje vært de beste juleferien jeg har hatt som jeg kommer på. Den har jo vart hele to uker og det har nesten alltid vært noe å finne på!
Og ja, det blir kjedelig å begynne på skolen igjen, men det er jo bare 47 dagen eller no til vinterferien!

Hva har dere gjort i ferien?
Har dere noen forslag til morsomme/pinlige/merkelige ting jeg og Marthe kan gjøre i 2010 fpr å lage videoblogg til dere?
(F.eks. Gå i bikini i byen, synge på kjøpesenteret osv... )

-I<3

2 kommentarer

Tonje

03.jan.2010 kl.21:03

Høres utrolig koselig ut :) Og ja, pinnekjøtt er best!

Frans

03.jan.2010 kl.23:49

Veldig fine bilder...

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits