Utrolig hvor slitsomt en ryddings i klesskapet er!


Som Marthe skrev i forrige innlegg skal jeg lage et innlegg om mitt nokså rotete skap.
Eller det var vel egentlig ikke så veldig rotete, bare veldig lite orden og altfor mye ubrukelige klær. Dessuten prøver jeg å få mer ting og tang inn i kleskapet mitt og hylla, så jeg kan ta vekk skuffen min, slik at jeg får mer plass på det lille rommet mitt. Jeg fant ut at jeg hadde utrolig masse klær som jeg ikke visste om eller som jeg hadde glemt!


Slik så det ut FØR jeg hadde begynt å rydde

 
Slik så det ut etter at jeg hadde revet ut nesten alle klærna


Og slik så det ut helt til slutt

Det så kanskje ikke så veldig mye mer ryddig ut, men det er i hvert fall mer orden og de klærne som du ser på bildet er klær jeg bruker.


Dette er klær jeg IKKE bruker. De blir kasta eller gitt bort.

Dette begynte jeg med i dag ved tre-tiden og var ferdig nå for fem minutter siden. Jeg har ikke holdt på hele tia da. Jeg har vært ute en liten tur også har jeg spist middag. Men nå er jeg ekstremt sliten. Utrolig hvor slitsomt en ryddings i klesskapet er!


Siden dette også er Marthe sin blogg, legger jeg inn et bilde av hvor sprek hun  var i går. Vi var nemlig på team og trente! haha *stolte*Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martheogingvild

martheogingvild

15, Sandefjord

Vi er to skrell fra sandefjord, (også kalt Marthe og Ingvild) vi er begge 15 år ;) du vet hva du skal gjøre hvis du lurer på noe? mail: martymartinsen@hotmail.com (Marthe) eller ingvild.skj@hotmail.com (ingvild) ingviild13 og maaarthe13 @ nettby

Kategorier

Arkiv

hits